AYDIN / YENİPAZAR - Yenipazar Çok Programlı Anadolu Lisesi

Haz

ÇEDES projesi kapsamında düzenlediğimiz okul kermesimizi öğrenci,veli ve yenipazar halkının katkılarıyla gerçekleştirdik.

Kas

Gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak amacıyla kutlanan "11 KASIM MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ"nde YENİPAZAR ÇPAL olarak biz de fidan dikimi gerçekleştirdik.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma etkinliklerinde okulumuzda resmi tören ve program yapıldı.Bir grup öğrencimiz ilçe merkezinde yapılan çelenk törenine ve Atatürk Kültür Merkezinda yapılan ilçe programına katıldı.Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini aldılar.

Kas

Cumhuriyetimizin 99.yaşında öğretmen ve öğrencilerimizle ilçe törenine katıldık.Okul bando takımımız önderliğinde resmi geçit yapıldı.Akşam saatlerinde protokolünde katıldığı "FENER ALAYI" etkinliğine ev sahipliği yaptık.

Ekm

"AŞURE GÜNÜ" etkinliğimize İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayşe Acar,İlçe Müftüsü Mustafa Can,kurum müdürleri,öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.Aşure ikramı yapıldı